Идеја звана Башта Може Свашта

Састали смо се заједно, са једним циљем и идејом да свако дете које се лечи од рака има исто право на квалитетно лечење. Поред мноштва сегмената који играју велику улогу у лечењу од малигнитета, здрава храна је стуб и основ ка путу до излечења.

Ова органска башта је прва која ће све оно што у њој створимо удружени донирати деци која се лече од малигних болести.

На самом почетку нам је важно да башту подигнемо, земљиште обогатимо природим животинским ђубривом, и уселимо све неопходне културе за што брже јачање имунитета деце као што су цвекла, целер, шаргарепа, кромпир.. Итд.

У будућности желимо да башту јачамо набавком све неопходне механизације, алата и машина, као и рада на самој инфраструктури целе баште.

Да би башта живела радимо заједно на моделу самоодрживости, а за то нам је неопходна помоћ волонтера. Пошто су нам сместајни капацитети битни како би све људе који желе својим добриносом да помогну и подрже наш рад могли да сместимо, јер радови у башти могу да трају и по неколико дана, кроз будуће пројекте имамо за циљ да прикупимо новац и саградимо неколико дрвених бунгалова како би на тај начин привукли што више дивних људи који желе помоћи. Уколико у томе успемо за време када волонтери не бораве у башти бунгалови би служили као простор за туристичко преноћиште а сав новац би био директно усмерен за све трошкове баште и удружења.

Свако ко се одлучи да донира новац учинио је огрмомну стар, и наш циљ приближио што бржем остварењу.